Brits » ディスカッション

Brits - Vece Britanske Muzike

• Goranche の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 04月 26日 23:59

Brits - Vece Britanske Muzike

Pozdrav svima...
    Kreirao sam ovu grupu da bi imao bolji kontakt sa drugarima koji posecuju Brits-e ... To ne znaci da morash da dolazish na Brits-e da bi se druzio sa nama...
    Pravila, u principu nema, dajte sebi oduska...
    Ja cu se truditi da ovde najavljujem nove stvari koje cu pustati na Brits-ima, i takodje davati neke moje preporuke...
    Ajde sad vi raspalite...
    Dj Goran-che

Psi, psi idite kod njih, uzmite im 20 dinara za rakiju!
    • surovi の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 04月 27日 03:05
    goco, ako treba, dobijaš desnu nogu moju, mogu i na levoj da skačem od sreće, ako pustiš sophie ellis:D:D:D
    ivcha mi je nagovestio da girls aloud cover ima šanse da se čuje...ako to bude nosim neke pelene da ne svršim u gaće od sreće!!!!

btw. sinoć je bilo ubedljivo najbolje veče britsa na kome sam je bio... čestitke:D:D:D

i can make you satisfied in everything you do
  • Evo samo da se javim ;)

Nisam mogla sinotj da dodjem, gle'amo se na Domatjici next time (:

anatomska.

it's dark.there's no need for lights.
    when the fire in his eyes is so bright.

trep-trep
    • surovi の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 04月 27日 06:50
    goranče pošto imaš vremena preslušaj bend psapp... čitaj o njima na lastfmu ili wiki... imam 2 albuma njihova, dobićeš u bliskoj budućnosti, sad kad imaš hard:D:D:D

nije baš za britse, ali ko zna... svakako vredi preslušati kod kuće...

• baxus の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 04月 27日 17:36
    stvarno najbolje vece britsa na kom sam bio do sada, a bio sam na svakom od maja prosle godine...

perje
    marshall pojacala u pustinji
    "please, let me know"
    KOME SE OBRACAS!?
    • vl4dimir の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 04月 27日 20:42
    Slazem se sa Krenulojem (baxus, za one koji ne znaju) - najbolji brits EVRR!!

Preporuke: hmm, mozda Jamiroquai?

Имао сам криглу, али је неко заспао на њој.
    • Goranche の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 04月 28日 02:05
    @Surovi: *ebala te sophie ellis, jel znash i tebe i Belog, sva onakva bela:D
    Moze, ajde daj neku kompilaciju njenih dobrih pesmica (citaj HITOVA ne tvojih tripova:D).
    Ocekivao sam da cesh cupkatu i uz Lemon Tree, kad ono, nek cudno uvijanje drzanje za stomak...Sta bi?;)

@Seljak:Moze Jamiroquai, hteo sam i sad da ga pustim ali nesto aj posle cu, i sve tako. Nesto posebno od njega?

• surovi の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 04月 28日 03:52
    BRATE JA SAM PEVAO LEMON TREEE CEO, DRAO SE TAMO JEDINI ZNAO CEO TEKST:D:D:D zamalo se u gaće nisam od...
    otkrivam hitove bre... ebale vas ove poznate stvari koje svi znaju...(ovo je ispalo glupo... i ti si u pravu... da bih se još malo izblamirao, iako sam priznao, neću obrisati, a ostaviću i priznanje...):p

preporuka za ljubitelje britanske elektronske muzike:
    The Octopus Project - One Ten Hundred Thousand Million
    u bliskoj budućnosti okačiću na multiply ceo album...

zamisli u kst-u veče - SKANDINAVKA... ima toliko bendova odatle da....

spisak!!!
    (kooksi se podrazumevaju na listi..)

1.The Cardigans - my favourite game (jesu swensk ali...)
    2.arcitic monkeys - love machine(girls aloud cover)
    3.mando diao - You Can't Steal my Love (jesu swensk ali)
    4.moloko - familiar feeling
    5.arcitic monkeys - Flourescent Adolescent
    6.death cab for cutie(jesu ameri...ma da ... nećemo amere)
    7.beth gibbons and rustin man - mysteries(za sam kraj za fajront...ili na samom početku...)
    8.The Long Blondes - Once And Never Again
    9.Rambo Amadeus i KNEZ - Djede Niko(zajebavam se, ali zamisli negde oko 2 da pustiš ovo... jebote kako bi bilo kul... malo crnogorskog džezzzaaa)
    10.babyshambles - blinding
    11.kasabian - Club Foot
    12. dirty pretty things - bang bang youre dead
    13.radiohead neću da tražim... bude karma police i to mi je dosta... :D:D:D
    14. dodaću kasnije...(sophie ne smem da pomenem...nju više volim nego što je dobra...iskreno...alči izlazi novi album i hoću malo da bude reklamirana na britsima...)

hoću ja od Džamira najbolju ikada i verovatno previše guranu, ali realno najbolju VIRTUAL INSANITY
    pozz

編集者:surovi, 2007年 04月 28日 05:27
  • Od Jamiroquaia bi moglo Canned Heat, Little L, Cosmic Girl ili Deeper Underground, sve su cool :)

Mislim da je malo glupo traziti pesme koje nisu toliko poznate posto je poenta da bude nesto sto dosta ljudi zna... I dosta vise sa tim Svedjanima! :P

E da, sve pohvale za muziku prosli put, i ja sam isla na sve Britse i bila je ubedljivo najbolja muzika do sada (videla sam da nesto ne stima i onda sam provalila da nije chipi pustao :P) :D

Ljudi, sta mislite o tome da ide neka pesma iz Trainspottinga, npr. Lust for life, Atomic ili Temptation (ali ona sexy koju izvodi Heaven 17, ne New Order...)? :D

• surovi の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 04月 29日 06:23
    http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=audio&file=10_michael_radio_edit.mp3

majkl franc ferdinand sa onim ženskim vokalom... to bi bilo lepo za brits... bio je majkl i ranije, ali onu ženu kad čujem nekako mi je manje gej... najbolja po meni njihova...\

2.3mb

• surovi の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 04月 30日 04:21
    a šta mislite da bude više džamira na sledećim britsima???
    možda

you give me something
    love foolsophy
    little l
    virtual insanity

može i falling
    šta je to možda 20 minuta ukupno... a svi će da se lože...

možda i nešto sa ovog svežeg albuma...black devil car??

• vl4dimir の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 05月 1日 23:19
    Seljaku, jesi pustio sad na Britsima Blood, ili sam se ja istripovao? KAKVA PESMA! :D

Znaci od njih ima vrh stvari za Brits... kidaju.

• Goranche の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 05月 2日 07:59
    Jesam, mislim da cu gledati da uklopim Munich...ali kako se secem na Editorse bice bre i Blood:D

• min_che の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 05月 3日 02:11
    i all sparks obavezno !! ta je pesma takodje vr' vr'ova ! :D
    i iskreno se nadam da nije ona lemon tree pesma na koju mislim da mislite, popela mi se na glavu, ali skroz...

a kasabian ?!?!?! kasabian je do jaja !!! moze svasta nesto od njih - shoot the runner, me plus one, club foot, apnoea... ma svasta... odlican bend ! (molim rompi da ovo ne komentarishe ;P)
    posto sam bila samo na jednim,3 (valjda) britsima do sada (shame on me), da li se pusta morrissey - suedehead ? :trep_trep: i mogla bi neka "zivahnost" od smithsa... moze the headmaster ritual, what difference does it make itd itd (ove dve sad najvise slusam, pa ih spomenuh)
    the zutons imaju isto odlicnih pesma, pre svega why don't you give me your love, a mislim da su britanci ?
    pa buzzcocksi... IJAAOOO sto bi volela da cujem orgasm addict i ever fallen in love ^_^
    pa siouxsie and the banshees...
    pa suede...
    uh...

• Eeeeeh, draga min_che, da dolazis, znala bi da se sve to pusta... :D Ja sam ko pokvarena ploca na bukvalno svakim britsima trazila Suede i Buzzcocks i fini gos'n DJ ih je uvek pustio :) Nadam se da ovaj novi nece da nas razocara...
    Slazem se za Kasabian, bas bih volela da cujem Club foot. The Zutons su genijalni, moj favorit je Zuton fever! E da, i moglo bi malo vise Cure-a, oni su zakon!

• Ivcha の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 05月 26日 00:07
    Posto se britsi blize ja imam par predloga

Lethal bizzle-Fire
    Maximo-books from boxes, postcard of painting
    Paolo Nutini-new shoes (extra veselo)
    Just jack-starz
    editors
    kooks.......

Nije da nije, a nije ni da nije tako..
    • surovi の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 05月 26日 00:57
    Sophie Ellis-Bextor - Only One
    ajde molim te je čujte i počujte pa recite da nije savršena za britse:)
    http://www.mediafire.com/?0rkym2zzg9n
    (piše da je neka druga pesma, ali sam je lepo tagovao za skroblovanje...znači pustite i uživajte na repeat:)))))

ovo možda može da prođe:
    BADLY DRAWN BOY - A Peak You Reach
    http://www.mediafire.com/?8aw5iffndds

takođe bi mogli možda Good Shoes da se čuju... oni su meni super
    mada nemoj, verovatno malo ljudi zna za njih...

umesto good shoes želeo bih da podsetim velikog gorana da ne zaboravi arctic monkeys girls aloud cover onaj LOVE MACHINE...

i franz ferdinand - michael, majkl, mikele... ali radio edit sa onim ženskim glasom...

idem sad da učim da memorišem lirikse od sofi da ako se slučajno dogodi da se čuje na britsima mogu da vičem celu pesmu, a ne samo refren...

• Ja bih samo trazila jednu pesmu od Bowie-ja, neku klasiku kao npr. China Girl, Modern Love, Dancing in the Street, Absolute Beginners isl. :D Bilo sta, u stvari, posto sve njegovo valja :) Ocemo klasike!!!

• vl4dimir の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 05月 27日 05:37
    aaaaaa Bowie! :S :S ja ga se plasim od malena... a muzika mi je onako, nish posebno.

• surovi の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 05月 27日 07:00
    dejvid bouvi je čovek mozaik... ima ono jedno oko onako a drugo ovako:) jeste nakazan baš...
    ako su matorci u opticaju možda bi mogao da padne van morrison... ili je on irac beše??

• min_che の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 05月 28日 03:10
    jaooo china girl, to bi bilo fenomenalno :D

• vl4do, nemas ti pojma sta je dobro ;) Kad smo kod zastrasujucih stvari, dobro je sto si promenio onaj Turcin-Satana-Crni Gruja avatar :P :P

• surovi の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 05月 28日 05:37
    meni je avatar bio ultra kul... kao da je iz starcrafta izasao... a ostali... menjajte chesce te vashe zatos to ne treba preterivati i promea je uvek dobrodosla...

jao uspeo sam a nabavim bend theaudience. oni su stvarno mnogo nogo dobri...
    http://www.last.fm/music/theaudience

download link... nekih 40mb
    http://www.megaupload.com/?d=P58P00RE

• surovi の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 05月 29日 01:11

• min_che の発言...
    • ユーザー
    • 2007年 05月 29日 05:59
    awww ako me moje oci ne varaju, the who !
    yes yes yes yes !!! :D

匿名でのメッセージ投稿はできません。フォーラムへの投稿はログインするかアカウントを作成してから行ってください。